Онлајн настава во Македонија (виц)

Некаде во Македонија деновиве. Онлајн часот започнува.
Наставничката:
– Ученици, како да си го направам програмот на цел екран?
Ученик:
– Со, Alt и F4, наставничке…
„Nastavnichka has left the chat“