Опасен јагуар на улица во Бразил, но не автомобил, туку вистински!

Возачот се обиде да го избрка со автомобилот опасното животно.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!