Опасна казна за украинскиот дрвокрадец од страна на маскиран локлен жител

Дискутабилна е висината на казната, но едно е сигурно. После ова нема да му текне да краде дрва до крајот на животот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!