Опасното рапериште има движења од друга планета со кои не би сакале да се сретнете

Особено би сакале да го избегнете доколку има други луѓе наоколу.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.