Опасното тепачиште инсистира да се тепа, иако сите другари се обидуваат да го спречат

Скока како петел, а не знае што го очекува од другата стрна.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!