Оптичка илузија која ќе сакате да им ја покажете и на другите: Круговите не се поместуваат од своето место!

Ако не верувате дека само се вртат без да се движат лево-десно или горе-доле, само однесете ја стрелката до работ или држете го прстот на работ на кругот.