Оригинален начин повторно да се отвори училиштето! На голема радост на сите татковци…

Кој не бил на отворањето, жив ќе се изеде :).

Ќе мора да се помири само со гледање и детална анализа на видеата од другите татковци.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.