Осамениот дечко конечно фатил девојка во паркот и сега не може да ѝ се изнарадува

Љубовта на познава граници :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.