Откривањето на полот на бебето беше толку драматично што еден од еуфоричните учесници седна на идната мајка

Од толку што ни фали социјализација, кога ќе почнат да нѐ пуштаат да се дружиме, ќе се однесуваме чудно, како толпата во видеото.