„Отпад“ во Дубаи полн со напуштени скапи суперавтомобили

На „отпадот“ ги носат оштетените суперавтомобили или оние кои се конфискувани од полицијата. Да се прошетаме да разгледаме што има внатре. Интересниот дел е што сите овие автомобили не ги уништуваат туку секој од нив оди на онлајн аукција.