Отровната змија малку се збуни, па по грешка се касна самата себе

Смртта настапи по неколку секунди.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!