Отворен е првиот шопинг центар во Камерун и луѓето не се снаоѓаат баш најдобро

Од една страна си велиме греота е да фаќаш сеир, затоа зто најверојатно најголем дел од луѓето прв пат гледаат вакво нешто, но од друга страна… смешно е.