Ова ќе биде новиот начин на поздравување, ако сакаме да немаме нов бран од вирусот наесен

Бидејќи допир со лактот или пак со стаплото е некако геј :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.