Ова девојче им само 9 години и е најдобриот тапанар што некогаш сте го виделе

Ненди Бушел тропа со толку многу чувство и љубов, што просто зрачи и ти доаѓа убаво кога ја гледаш и слушаш. Песните што ги свири, се прилично тешки и комплицирани, но таа се снаоѓа подобро од професионалец.

Девојчето има само 10.000 следбеници на својот Јутуб канал, а еден ден ќе можете да се фалите дека вие сте биле еден од првите што го откриле овој талент.