Ова е Александар Безијазиков има 20-години, личи на мирно учениче, а ги понижува и најмускулестите ѕверови во борба со рака

Тоа што раката на противникот е застрашувачки голема за Александар не значи ништо, затоа што тој има цврстина како никој друг на планетата.