Ова е финалето на една кавга на патот помеѓу двајца сопружници на велосипеди и 18-годишен возач кој положил пред 3 месеци

По претходната расправија меѓу велосипедистите и возачот, кој ја добил својата возачка дозвола пред цели 3 месеци, 18-годишниот реши да им направи мал тест на сопирачките на велосипедистите.