Ова е Ирфан, трговецот кој во ова време ја намалува цената на лимонот, а вчера бесплатно давал марула

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.