Ова е Каио, сиромашното бразилско дете, кое ќе биде следната светска фудбалска ѕвезда

Каио е обично сиромашно бразилско момче кое, како и многу други бразилски момчиња, има големо хоби: фудбалот. Сепак, огромната разлика е во тоа што ова момче всушност има неверојатен талент.

Всушност, тој веќе е регрутиран од клубот Сантос, поранешниот тим на Пеле.