Ова е мајка ти нели?

Предупредување: Видеото ќе ве вознемири! Прашањето не е каква идиотка е тепачката, туку каква е таа ќерка што само снима како некој крева рака на нејзината мајка, а не скокнува да ја искрши од ќотек, па макар и таа да биде тепаната. Исто така и мајката не изреагира соодветно.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!