Ова е моќта на фудбалот: Македонец, Албанец и Турчин, заедно во Букурешт ја бодрат македонската репрезентација

Тројцата охриѓани, Ристе Петрески, Мадрит Османи и Талат Демирали се доказ дека да не беа неспособните политичари, одамна ќе си живеевме сложно и без омраза. Сите сме луѓе, секој со своите предизвици што ги носи животот, сите сме исти и го сакаме фудбалот.