Ова е моментот кога човекот после доолго доолго време местење сложувалка, го нареди 2000-тото парче

Ги викнал и другарите да го снимат свечениот момент.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.