Ова е Монстермакс 2, најголемиот камион-чудовиште во светот

Се разбира, можете да си купите мал, симпатичен автомобил што е и економичен и исто така ве носи од А до Б. Сепак, ако сте ентузијаст, можете да го сторите тоа сосема поинаку и да го направите она што го направија овие момци: изградете го најголемиот камион-чудовиште во светот. Ви го претставуваме Монстермакс 2!