Ова е најчестиот начин на мамење за време на тепачка

Се е можно во војната и љубовта, а ова е некоја комбинација од војна и љубов :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!