Ова е најдобриот кавер на хитот „Dance Monkey“ испеан до сега

Опуштете се и уживајте во маестралната изведба, особено на местата каде што пејачот не го знае текстот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.