Ова е најновиот 292 инчен телевизор на Самсунг наречен „The Wall“

Бидејќи ние не размислуваме во инчи, неговата дијагонала е 7,4 метри. Друга интересна информација е што задоволството ќе ве чини 70.000 долари.