Ова е најголемиот кошмар за секој маж!

Задолжително гледајте го видеото со звук. Она што му го рече девојката, не се заборава цел живот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.