Ова е работа за мажи!

Жената војник го промаши моментот, но не ја уништи церемонијата, туку ја направи позабавна.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.