Ова е современа дигитална уметност! Делото се вика „Бран“, а градот е Сеул.

Уште еден доказ дека развиените азиски земји отидоа многу понапред од остатокот од светот. Овој дигитален билборд ќе се користи за прикажување реклами а димензиите му се 80 метри вкупна должина и 20 метри висина.