Ова е среќа и втор роденден на велосипедистот!

Овој човек навистина може да си го слави денот како свој втор роденден. Тој поминуваше на пешачкиот премин, кога огромен камион на свртување го турна на земјата. И кога мислевме дека ќе се случи најлошото, велосипедистот некако се извлече без гребнатинка. Велосипедот изгледа немаше толку среќа како газдата.