Ова е станот од соништата на секој љубител на автомобилски трки

Станот се наоѓа во зграда во американската држава Северна Каролина, веднаш до патеката „Шарлот Мотор Спидвеј“. На почеток личи како обичен стан, но почекајте да дојде на ред дневната соба. Погледот не се опишува со зборови.