Ова е таканаречениот „Злобен Мустанг“, кој чини 1 милион евра

Шон Дејвис и неговиот тим поминале вкупно 10.000 часа во градењето на совршениот Форд Мустанг. „Злобниот Мустанг“ е агресивен и специјално дотеран мускулест автомобил со сомнителна максимална брзина од 370 км на час, бидејќи уште не нашле доволно долг пат за да го тестираат.