Ова е Венди Маршал и таа обожава да јаде живо месо

И Јапонците јадат жива риба, па никој ништо не им вели. Ова од друга страна пак изгледа ептен чудно и животински.

Бидејќи баба ѝ така ја научила, се до средно, таа не знаела дека другите луѓе воопшто не јадат живо месо и дека тоа изгледа чудно.