Ова е женската верзија на машката карантинска брада!

Дали ова значи дека кога немаше карантин се средувала за други?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.