Ова футуристичко чудoвиште всушност е Мерцедес, дело на дизајнерите од Аватар, под раководство на легендарниот режисер Џејмс Камерoн

Автомобилот сега за сега е само концепт, не може да се купи, но ги дефинира правците на дизајн кон кои ќе се движат идните автомобили.