Ова ли е тој јак интернет маркетинг што го најавуваа за избори

Се познава дека си се искрени луѓето и дека зборуваат од лично искуство.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.