Ова можеше да се почувствува и преку екранот

Се слушна кршење на јајца или само така ми се причини?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!