Ова му беше последното гледање на полуголи девојки на телефон

Мажите корисници на современите социјални мрежи се како деца кои гледаат во излог на слаткара.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.