Ова не е бришачот на шофершајбната, туку застрашувачки неканет гостин

Сезоната започна, затоа бидете внимателни кога шетате во природа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!