Ова не е сцена од „Ѕвездени патеки“, туку само смешна изведба на познатиот експеримент „Слоновска паста за заби“

Експериментот е многу едноставен, веројатно многумина го виделе на час по хемија, но треба да си талент за вака да ти испадне :).