Ова повеќе не е смешно: Лудакот ѝ прави хорор скриена камера на својата девојка, со сцена како од хорор филм

Сцената толку добро ја направил што секој ќе помисли дека си ги пресекол вените во кадата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!