Ова се најатрактивните познати мажи според интернет корисниците

Луѓето го користат интернетот за да видат нешто ново и да го искажат своето мислење. Секој има свое мислење на одредена тема која ќе ја види или прочита и не мора да биде експерт за тоа. Како на пример за машка убавина. За вкусовите не може да се расправа, но доколку се земат во предвид општите податоци може да се забележи кои познати мажи најчесто се сметаат за најпривлечни, а еве ја и листата.

15. Киванч Татлитуш

14. Силијан Марфи

13. Марио Касас

12. Патрик Шварценегер

11. Џим Стургес

10. Џејсон Деруло

9. Сонг Ил-кук

8. Џеред Лето

7. Бурак Озџевит

6. Димаш Кудаиберген

5. Хавиер Бардем

4. Скот Иствуд

3. Метју Меконахи

2. Џејсон Момоа

1. Кијану Ривс