Ова се победниците за „Најсмешната фотографија од дивиот свет“ и дефинитивно го заслужуваат аплаузот

Секоја година се одржува овој натпревар кој им е омилен на многу луѓе. Секако, кој не би сакал да види смешни животни? Животните не се ниту свесни какви емоции будат со своето однесување, но благодарение на вистинскиот момент во кој се фатени постои натпреварот „Најсмешната фотографија од дивиот свет“. Погледнете ги 10-те најдобри и секако победникот.

10. Сериозно нема да споделиш малку?

9. Тоа е птица подбивница (забранет риболов)

8. Криенка

7. Смртоносен прдеж

6. Социјална дистанца ќе ве молам!

5. Тешки преговори

4. О соле мио

3. Смешко

2. Забава за сите возрасти

1. Желката Тери ви го впери