Ова секогаш им се случува на нестрпливите луѓе

Не за џабе нашиот народ рекол „Брзата кучка слепи кучиња раѓа“.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!