Ова слатко момченце ги рекреира фотографиите на неговиот вујко и дамите не можат да им одолеат и на двајцата

Сите браќа и сестри понекогаш сакаат да се задеваат едни со други но една сестра успеа да го стори тоа толку маестрално, што го освои целиот Интернет. Катина Бехам реши да му понуди на својот брат конкуренција со тоа што нејзиниот син позираше на ист начин како и тој на неговите професионални фотографии, а ние не можеме да се одлучиме кој го прави тоа подобро.