Ова сум јас кога одам на работа рано на сабајле

Добрата страна е што додека да се расонам убаво, дошло време за враќање дома :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.