Оваа 73-годишна баба ќе ви покаже како се вежба и дека годините и изговорите се „илузија“

На 70-годишна возраст, една жена одлучила дека ќе се доведе во топ форма. Три години подоцна, на 73-годишна возраст, Џооан Мекдоналд стана инспирација за луѓето ширум светот. Откако цел живот се борела со тежината и стнала зависна од лекови за висок крвен притисок и холестерол Џоан од Онтарио, Канада решила целосно да го промени животот.

По три години и 25 килограми помалку Џоан повеќе нема потреба од лекови и води здрав живот. Погледнете ја супер-бабата во акција.