Оваа 92-годишна руска баба ќе ви покаже какви вежби прави само по 5 минути дневно, за да биде здрава и витална

Поразителен е фактот што многумина од нас не го прават ниту ова во текот на денот и потоа се чудиме од каде тие главоболки и ред други проблеми.