Оваа бабичка има неверојатна врска со нејзиното куче и фотографиите го покажуваат тоа

Ако си замислувате дека ги поминувате последните години од вашиот живот гледајќи во прекрасно зајдисонце со најдобриот пријател до вас, тогаш не сте сами! Јапонскиот фотограф Јасуто направи серија на срцезатоплувачки фотографии од неговата баба и нејзиното куче, Шиба Ину.

И во позадина – прекрасниот пејзаж за кој е позната Земјата на изгрејсонцето. Погледнете ги моќните фотографии на Јасуто и пораката што ја носат.