Оваа „Барби“ девојка ја има „најмашката“ професија

Возењето камион сепак може да биде професија за мажите во перцепцијата на многу луѓе. Ова е глупост, се разбира, бидејќи жените исто така можат да опремат таква кабина со кафемат, микробранова печка, пикадо и 65-инчен телевизор. Една таква дама е Big Rig Barbie и многу мажи би сакале да станат нејзини совозачи.