Оваа чистачка на аеродромот во Москва го имала најсреќниот ден во животот, откако си ги нашла овие заборавени СКАПИ патики

Патиките ги заборавил некој патник во бизнис класата на летот на Аерофлот од Лос Анџелес за Москва на аеродромот Шереметјево на 17 февруари.

Патникот од деловна класа случајно си ја заборавил торбата со патиките, а тетката се израдувала кога видела дека ги нашла најскапите патики во светот. Внатре во патиките имало 40.000 долари во кеш.